logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Folie auto CTX CERAMIC

Folie auto LLumar - Top Tint > Folie auto CTX CERAMIC

Folie auto LLumar CTX Ceramic

Aceasta folie auto omologata LLumar CTX din gama ceramica este un produs Premium, dedicat clientilor foarte exigenti in privinta calitatii si performantei foliilor auto si care vor sa beneficieze de multiplele avantaje oferite in urma aplicarii unei folii autorizate de top marca LLumar in atelierul TOP TINT din Bucuresti

 

La aceasta folie autorizata LLumar CTX Ceramic gasim transparentele reale de 5, 18, 38, 55% ceea ce ne ajuta clienti in alegerea de a-si personaliza aspectul exterior al masinii. Grosimea foliilor LLumar CTX este de 45 microni avand si un strat antizgariere foarte rezistent. Culoarea foliei LLumar CTX ceramic este cenusie si se potriveste perfect cu tenta din fabrica a geamurilor

Foliile LLumar din gama CTX sunt folii auto ceramice, ele venind dupa ani de cercetare in domeniul foliilor auto pentru geamurile masinii ca rezolvare a ecranarii semnalului GPS, radio, etc ale aparatelor electronice instalate aditional. Garantia foliilor autorizate din aceasta gama CTX Ceramic este de 12 ani, facand-o sa fie produsul cu cea mai mare garantie chiar daca vorbim de LLumar sau alte produse concurentede de la SolarZone, Suntek, Skyfol, Global, etc existente pe piata autohtona.in prezent si in viitor.

Pret folii auto LLumar CTX Ceramice

LLumar CTX Ceramic
Folie auto geamuri laterale spate si luneta

800 Lei

Folie auto geamuri laterale spate duble si luneta (break / suv)

900 Lei

Folie auto geamuri laterale fata

450 Lei

Preturile afisate contin TVA. In functie de complexitatea lucrarii preturile pot suferi modificari.

Veti regasi in tabelul de mai jos datele tehnice reale ale foliilor auto din gama LLumar InfraRedX pentru diferite transparente.

LLumar CTX Ceramic Series CTX 05 CTX 15 CTX 35 CTX 50
transmiterea luminii vizibile 5% 18% 38% 55%
respingerea energiei solare 61% 57% 51% 46%
respingerea razelor UV 99% 99% 99% 99%
reflectia luminii vizibile 8% 6% 6% 7%
grosimea foliei 45 μ 45 μ 45 μ 45 μ
garantie folie si montaj 12 ani 12 ani 12 ani 12 ani
Suna Acum!