logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Folie auto LLumar AIR Ceramic

Folie auto LLumar - Top Tint > Folie auto LLumar AIR Ceramic

Folie auto LLumar AIR Ceramic

Din punctul nostru de vedere am putea denumi aceasta folie „avantaje fara compromisuri” cu impact vizual minim, dar cu o mare respingere a caldurii si razelor UV, plus o durabilitate excelenta in timp.

 

La aceasta gama ceramica exista doar 2 tipuri de folie auto, acestea fiind AIR 80 Blue si AIR 75 Green cu transparente reale de 77% respectiv 74%. Datorita tehnologiei din ziua de azi s-a ajuns la performanta ca aceste folii auto transparente sa respinga caldura cat cele mai inchise folii din alte game inferioare. Unul din avantajele acestor folii auto ceramice este ca pot fi montate pe geamurile fata si chiar pe parbrizul masinii fara a exista riscul de a avea probleme la un eventual control in trafic.

 

Foliile auto din gama AIR sunt folii ceramice, iar spre deosebire de foliile metalizate, acestea nu vor ecrana semnalul Gps, detectoare radar sau radio. Foliile ceramice inlatura stralucire orbitoare a luminii solare inlesnind privitul la diferitele monitoare din masina cum ar fi navigatia sau dvd playerele montate in masina.

 

Garantia foliei ceramice este de 12 ani, atat la material cat si la manopera daca sunt instalate profesional in atelierul TOP TINT din Bucuresti.

 

Folie auto pe parbriz – AIR 80 Blue ofera un maximum de confort si de protectie reusind sa respinga energia solara in proportie de 44%, in timp ce alte folii folosesc culori foarte intunecate si neatractive ca sa atinga un nivel similar de respingere a caldurii solare. Culoarea foliei AIR 80 Blue este suficient de deschisa ca sa respecte cele mai vizibile legi de transmisie a luminii, cu un grad ridicat de claritate optica si reflexivitate redusa. Cu Air 80 Blue, dvs si interiorul masinii dvs veti fi protejati de efectele radiatiilor solare, respingand pana la 99% UV. Culoarea acestei folii ceramice este albastra si se potriceste perfect pe parbrizul masinii.

 

Folie auto geamuri fataAIR 75 Green este o folie ceramica pentru automobile care asigura o protectie extrem de eficienta impotriva UV si razelor infrarosii care patrund de obicei prin geamul masinii. Razele vizibile si infrarosii ale soarelui pot determina temperatura din interiorul masinii dvs. sa devina insuportabil de fierbinte. Dar mai important, razele UV daunatoare pot provoca de asemenea daune interiorului vehiculelor sau pielii omenesti. Desi este o folie foarte transparenta reuseste sa respinga pana la 41% caldura solara reducand consumul de carburant folosit la functionarea aerului conditionatcat si a zgomotului produs de ventilatia data la maxim. Culoarea acestei folii ceramice este verde si se potriceste perfect pe geamurile laterale fata ale masinii.

Pret folii auto LLumar AIR Ceramic

LLumar AIR Ceramic
Folie auto pe parbriz

600 Lei

Folie auto geamuri laterale fata

450 Lei

Preturile afisate contin TVA. In functie de complexitatea lucrarii preturile pot suferi modificari.

Veti regasi in tabelul de mai jos datele tehnice reale ale foliilor auto din gama LLumar InfraRedX pentru diferite transparente.

LLumar AIR Avantgarde Series AIR75 AIR 80
transmiterea luminii vizibile 74% 77%
respingerea energiei solare 41% 44%
respingerea razelor UV 99% 99%
reflectia luminii vizibile 9% 9%
grosimea foliei 45 μ 45 μ
garantie folie si montaj 12 ani 12 ani
Suna Acum!