logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Folie solara cladiri

Folie auto LLumar - Top Tint > Folie solara cladiri

Folii pentru protectie solara

Foliile solare sunt singura solutie de blocare a radierii razelor UV fara acoperirea optica cu vreun sistem de umbrire precum jaluzele, rulouri sau perdele. Ridica jaluzelele sau draperiile si lasa lumina soarelui sa intre. Foliile protectie solara reduc lumina orbitoare cu pana la 87%, facand mai usor privitul la televizor sau lucrul pe computer.

 

Foliile solare reflexive  cresc eficienta instalatiei de aer conditionat, economisind energie pentru racirea locuintei. In total, aceste economii fac ca o folie protectie solara sa fie platita in doar 1- 4 ani.

Pentru ca foliile de geamuri cladiri sunt disponibile intr-o varietate de nuante subtile, vei putea sa te bucuri de priveliste fara ca macar sa stii ca folia solara este acolo. Scapati de soarele obositor din timpul verii si obtineti intimitate in birou apeland la serviciile noastre de montare folie geamuri cladire.

Avantaje folie solara cladiri:

  • foliile LLumar reflecta pana la 79% din energia solara (caldura) si filtreaza eficient lumina solara foarte puternica
  • folii protectie UV resping pana la 99,9% din razele daunatoare, reducand riscul declansarii bolilor de piele, dar si decolorarea obiectelor din incapere.
  • vara scad temperatura din incapere cu pana la 10°C  sporind eficienta instalatiilor de aer conditionat
  • iarna cresc izolatia termica a geamului cu 30%, astfel reduc costurile necesare incalzirii.
  • folie reflexiva geamuri usureaza lucrul la calculator in conditii de luminozitate excesiva
  • previn imprastierea cioburilor in cazul spargerii accidentale a geamului avand efect de folie antiefractie
  • aspectul exterior al cladirii este imbunatatit datorita foliei tip oglinda

 

TOP TINT ofera o foarte bogata gama de folii de protectie pentru geamuri cladiri, avand posibilitatea de a oferi cel mai inalt grad de protectie solara, antiefractie si vizuala in cele mai bune conditii de executie. Exista in aceasta piata foarte multi vanzatori si aplicatori de folii solare, dar in multe cazuri calitatea serviciilor lasa de dorit. Personalul aplicator al firmei noastre a fost special instruit pentru desfasurarea acestei activitati, chiar de catre producatorul foliilor LLumar pe care firma noastra le comercializeaza si monteaza. Realizarile noastre in acest domeniu sunt la vedere si demonstreaza calitatea serviciilor noastre.

Alegerea unei marci de folie de incredere ar trebui facuta cu ajutorul unor profesionisti. Avand o experienta de peste 16 ani, aplicatorii autorizati  folii cladiri si folii auto de la TOP TINT va pot oferi consultanta gratuita in alegerea tipului de folie potrivit apartamentului, casei sau biroului dvs. La cerere ne putem deplasa si in alte localitati.

 

Montarea foliei pe cladiri se poate face si direct pe geamurile aflate in rame, fara intreruperea activitatilor din interior sau indepartarea ocupantilor acestora.

Suna Acum!