logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari colantare folie transparenta

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari colantare folie transparenta

Colantare folie transparenta

 

Toata partea frontala la aceasta masina, Tesla S, a fost colantata cu folie auto de protectie vopsea PPF LLumar Platinum. Aceasta este o folie transparenta ce protejeaza vopseaua masinii pe cele mai sensibile zone, de criblura, zgarieturi, insecte si alte resturi de pe drum. Combinatia intre elasticitate si grosime face ca aceasta folie anticriblura sa amortizeze pietricelele aruncate de rotile masinilor ce ruleaza cu viteza in fata. LLumar Platinum este un material superior de 200 microni, practic este cea mai groasa folie auto PPF existenta la noi, ceea ce conteaza cel mai mult in protectia vopselei impotriva criblurii.

Vopseaua acestei masini va ramane perfecta foarte multi ani deacum incolo datorita foliei transparente anticriblura ce are tehnologia de auto-vindecare, ceea ce inseamna ca zgarieturile fine, provocate indeosebi de la spalari repetate, vor disparea in contact cu o sursa de caldura precum atunci cand spalam masina cu apa calda sau pur si simplu o lasam in soare. Materialul din care este facuta aceasta folie auto transparenta de protectie caroserie este din uretan, o folie mult mai rezistenta spre deosebire de autocolantul transparent care este din PVC.

 

Foliile auto Paint Protection Film LLumar Platinum sunt folii profesionale fabricate in S.U.A. si sunt aplicate perfect de catre cei mai experimentati tehnicieni Top Tint ce au in spate o experienta de peste 18 ani. Daca nu esti convins de cele prezentate, te asteptam la atelierul Top Tint din Bucuresti pentru a testa rezistenta acestei folii auto transparente de protectie pentru vopsea de la LLumar Platinum PPF.

Suna Acum!