logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie anticriblura

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie anticriblura

Folie anticriblura

 

Aplicarea unei folii auto de protectie pentru vopsea este singura solutie impotriva criblurii, zgarieturilor si matuirii acesteia. La aceasta masina, Mazda 6, s-au infoliat absolut toate elementele vopsite ale caroseriei inclusiv farurile cu folie anticriblura. PPF LLumar Platinum este o folie transparenta de caroserie dintr-un material numit uretan, o folie foarte groasa si elastica pentru a putea rezista la pietrele aruncate cu putere de rotile masinilor ce ruleaza in fata. Grosimea acestei folii anticriblura de protectie vopsea este de 200 microni, fiind cel mai gros material existent in piata. Efectul de auto-regenerare este un alt avantaj al foliei auto de protectie, ceea ce inseamna ca zgarieturile fine de pe suprafata foliei anticriblura vor disparea in contact cu o sursa de caldura, de la soare sau iarna cand spalati masina cu apa calda.

Durata de viata al foliei transparente de protectie vopsea este de 10 ani, insa se poate prelungi prin aplicarea unui coating ceramic special care sa nu inhibe efectul foliei cu auto-vindecare. Montajul foliei de protectie vopsea se executa profesional doar in atelierul Top Tint din Bucuresti, cu o experienta de peste 18 ani, tehnicienii nostri pot face fata oricarei provocari.

Ca de obicei, a iesit impecabil. Te asteptam la atelierul Top Tint sa descoperi avantajele unei folii de protectie pentru caroserie PPF LLumar Platinum.

Suna Acum!