logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie auto

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie auto

Folie auto

 

Punem accentul foarte mult pe calitatea foliilor dar si a manoperei de aceea la Top Tint gasiti doar folii auto Premium marca LLumar. Pe toate geamurile acestei masini, Tesla S, s-a aplicat o folie auto din gama NanoCeramica LLumar InfraRedX cu o transparenta de 38% (62% opacitate) pentru un stil aparte dar mai ales pentru protectie UV si IR.

Stim foarte bine ca o mare cantitate de caldura intra prin geamurile masinii, insa folia auto ceramica IRX 35 reuseste sa respinga pana la 51% energie solara, fiind o performanta greu de egalat de alte folii auto la aceeasi transparenta de 38%. Foliile auto nanoceramice LLumar IRX blocheaza 99% razele nocive UV ce pot decolora prematur interiorul masinii si ajuta la prevenirea cancerului de piele. Calatoriile devin mult mai placute cu ajutorul foliilor auto ceramice LLumar ce previn obosirea ochilor reducand lumina orbitoare a soarelui.

 

Montajul foliilor auto nanoceramice InfraRedX pe geamurile acestei masini a durat aproximativ 3 ore si nu au fost demontate fetele de usi sau alte elemente ale caroseriei. Pentru ca geamurile acestei masini nu are rame, foliile aplicate sunt taiate si finisate perfect pe margini si arata exact ca geamurile din fabrica privacy-glass, iar luneta este aplicata perfect dintr-o singura bucata. Garantia oferita atat la manopera cat si la folie auto este de 12 ani daca este aplicata profesional in atelierul omologat Top Tint din Bucuresti. Toate foliile auto montate in atelierul Top Tint sunt omologate si se ofera autorizatie pentru geamurile laterale spate si luneta. Foliile auto nano-ceramice IRX sunt originale si sunt inscriptionate cu LLumar si codul aferent acestora.

Spre deosebire de alte produse, foliile auto nanoceramice InfraRedX nu interfereaza cu semnalele masinii precum GPS, GSM, radio, etc. un lucru foarte important avand in vedere ca acest autovehicul este full electric.

 

Vezi si Colantare folie transparenta.
Videoclipul intreg il poti viziona pe Youtube.

Suna Acum!