logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie auto Bmw

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie auto Bmw

Folie auto Bmw

 

Pentru ca toti pasagerii sa calatoreasca confortabil si protejati de soare am aplicat pe geamurile acestui Bmw X5 o folie auto LLumar Ceramic CTX din segmentul Premium. Foliile auto ceramice de la LLumar ofera protectie completa impotriva razelor solare UV si IR oferind totodata intimitate si stil masinii.

Dupa cum se observa pe geamurile laterale spate si luneta am aplicat o folie auto cu o transparenta de 5% (95% opacitate), aceata fiind cea mai inchisa folie auto din gama ceramica. Desi, privind de afara acestea par foarte inchise, foliile ceramice LLumar CTX sunt recunoscute pentru vizibilitatea foarte buna ptivind din interior spre exterior.

Pentru ca soferul petrece cel mai mult timp in masina, el are nevoie de protectie solara dar si de o vizibilitate foarte buna, am aplicat o folie auto Bmw si pe geamurile laterale fata ale masinii. Transparenta acestei folii auto ceramice LLumar este de 55% (opacitate 45%), iar ca performante reuseste sa blocheze 99% razele UV si respinge peste 46% caldura sufocanta din timpul verii

Aspectul acestui Bmw X5 s-a imbunatatit semnificativ cu foliile auto solare LLumar, iar proprietarul acestei masinii a fost placut impresionat de rezultat. Pentru respingere maxima de caldura recomandam si montam in atelierul autorizat Top Tint, doar folii auto ceramice marca LLumar CTX.

Pentru ca foliile auto din gama ceramica LLumar CTX fac parte din segmentul Premium si pentru ca avem incredere in produsele aplicate de noi, oferim o garantie scrisa de 12 ani atat la material cat si la manopera. Timpul necesar de montaj folie auto ceramica pe Bmw, pe toate geamurile masinii a fost de aproximativ 3 ore.

Suna Acum!