logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie auto omologata

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie auto omologata

Folie auto omologata

 

Proprietarul acestui Ford Mondeo se bucura de noile folii auto de protectie solara LLumar Dark-Green. Culoarea acestor folii auto omologate imita ochelarii de soare Ray-Ban, din interior se vede verde iar din exterior negru, pentru o perspectiva noua aceasta folie auto omologata este recomandarea Top Tint. Desi, privind de afara nu se vede in masina, vizibilitatea din interior spre exterior este foarte buna, o calitate a foliilor auto LLumar Premium. Aceasta folie auto omologata este recomandata celor ce doresc confort termic si intimitate maxima. Rezultatul final il puteti urmari in pozele de mai jos. Pentru orice intrebare sau nelamurire despre foliile auto LLumar Special Series, nu ezitati sa ne sunati.

Timpul de montaj folie auto omologata pe geamurile spate si luneta ale acestui Ford Mondeo a fost de aproximativ 2 ore. Pentru aplicarea foliei de protectie solara pe geamurile masinii nu a fost necesar demontarea fetelor de usa. Top Tint este un service autorizat de catre R.A.R. pentru montaj folii auto pe geamurile masinilor, iar toate foliile puse in manopera in atelier sunt omologate in Romania. La noi vei obtine intotdeauna cea mai buna consultanta in alegerea foliilor omologate LLumar indiferent de necesitatea fiecaruia (protectie solara, antiefractie, intimitate, stil, etc).

 

Vezi si Montaj folie luneta.

Suna Acum!