logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie ceramica transparenta

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie ceramica transparenta

Folie ceramica transparenta

 

Pe toate geamurile laterale spate, luneta si fata ale acestui Corvette C6 LS3 sa aplicat o folie auto ceramica marca LLumar AIR 75 avand o transparenta reala de 73% (opacitate 27%) pentru protectia impotriva caldurii.

Foliile auto LLumar ofera protectie solara, reduc caldura sufocanta si lumina excesiva a soarelui, blocheaza razele nocive UV, dau masinii un aspect mult mai atractiv. Foliile ceramice transparente  LLumar AIR sunt recunoscute pentru vizibilitatea foarte buna ptivind din interior spre exterior chiar si pe timp de noapte sau vreme rea.

 

Pe geamurile laterale fata s-a montat o folie ceramica transparenta LLumar AIR 75 de culoare verde, ce are o transparenta foarte mare. Pentru o folie auto atat de transparenta reuseste performanta sa respinga 39% caldura IR, ceea ce inseamna ca pe distante lungi condusul nu va mai fi asa obositor din cauza soarelui reducand efectul de orbire. Aceasta folie auto ceramica transparenta blocheaza 99% razele nocive UV. Aceste folii auto sunt alese de cei care vor confort termic maxim dar fara a avea geamuri negre pe masina.

Avand la baza ultima tehnologie de fabricatie, foliile auto ceramice LLumar AIR nu interfereaza cu semnalele electronice ale masinii ( radio, GPS, semnal telefon, etc.).

Aceasta folie auto LLumar AIR Ceramic are o garantie de 12 ani atat la material cat si la manopera daca este aplicata profesional in atelierul omologat Top Tint din Bucuresti. Avand strat anti-zgariere avansat, creste durata de viata a foliei auto ceramica transparenta aplicate pe geamurile masinii.

Timpul de montaj folie auto ceramica transparenta pe geamurile acestei masini a fost de aproximativ 3 ore. Pentru aplicarea foliei de protectie solara pe geamurile masinii nu a fost necesar demontarea fetelor de usa sau alte elemente ale caroseriei. Top Tint este un service autorizat de catre R.A.R. pentru montaj folii auto pe geamurile masinilor, iar toate foliile puse in manopera in atelier sunt omologate in Romania.

Foliile auto ceramice LLumar AIR aplicate in atelierul Top Tint sunt folii originale si sunt inscriptionate cu „LLumar” urmata de codul aferent fiecarei game.

Vino la atelierul autorizat Top Tint din str Veselei nr 3-5 sector 5, Bucuresti si descopera dintre cele peste 27 de folii auto omologate LLumar in Romania ce se potriveste pe geamurile masinii tale si beneficiezi de cel mai calificat montaj folie auto ceramica. Tehnicienii de la Top Tint vor sti sa recomande in functie de necesitatea clientului ce folie auto se potriveste, precizandu-va toate detaliile si caracteristicile tipurilor de folii auto LLumar.

Suna Acum!