logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie cu autoregenerare LLumar

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie cu autoregenerare LLumar

Folie cu autoregenerare LLumar

 

In acest video va prezentam efectul de autoregenerare al foliei PPF LLumar Platinum de 200 microni grosime de pe capota unui Porsche 911. Aceasta culoare este cel mai greu de intretinut, iar ciobiturile si zgarieturile in vopsea vor da masinii un aspect inestetic, de aceea o folie auto anticriblura de protectie vopsea va impiedica toate aceste aspecte neplacute.

Aceasta capota are multe zgarieturi, in cazul nostru, acestea sunt produse de racleta in timpul montajului foliei, insa aceleasi zgarieturi se vor face in timp atunci cand mergeti la o spalatorie de cartier iar masina va fi stearsa cu lavete neadecvate sau murdare. Dupa cum se poate observa, aceste zgarieturi minore dispar in contact cu o sursa de caldura, atunci cand o lasati in soare sau iarna cand o spalati cu apa calda, in cazul nostru, pentru prezentare am grabit efectul de autovindecare cu un pistol cu aer cald.

Materialul din care este facuta aceasta folie auto de protectie vopsea este din uretan, PPF LLumar Platinum este singurul produs pentru protectia caroseriei in care avem incredere, o folie auto mult mai rezistenta la strapungere spre deosebire de un autocolant transparent din PVC.

PPF LLumar Platinum este o folie auto de protectie caroserie perfect transparenta, are o claritate excelenta pastrand culoarea si luciul vopselei fara aspect de „coaja de portocala” sau blurat ca la alte materiale. Numai o aplicare realizata de o echipa de profesionisti poate asigura o montare total invizibila.

 

Pentru un finisaj perfect, aplicarea acestei folii de protectie pentru vopsea cu efect de autoregenerare necesita o manopera calificata si foarte meticuloasa, de aceea tehnicienii Top Tint certificati de LLumar Romania au calificarea necesara avand in spate o experienta de peste 19 ani. O instalare impecabila este atunci cand nu se observa ca este aplicata folie auto pe vopseaua masinii. Toate foliile de protectie aplicate in atelierul Top Tint sunt folii auto originale marca LLumar din segmentul Premium si sunt fabricate in S.U.A. si nu se pot compara cu alte produse competitoare atat ca aspect, luciu, rezistenta, grosime, elasticitate sau puterea adezivului.

Durata de viata a foliei transparente de protectie vopsea cu efect de autovindecare este de 10 ani dupa instalare, insa aceasta poate fi extinsa cu ajutorul protectiei ceramice pentru PPF iar masina dvs va fi intr-o stare de show-room oricand, foliile auto LLumar pastrand integritatea si frumusetea suprafetelor vopsite.

Ne pasa de masina ta aproape la fel de mult ca tine si asta se vede in munca noastra, de aceea poti conta pe tehnicienii Top Tint pentru protectia suprema a vopselei masinii. La Top Tint ne-am angajat sa-i oferim clientului cel mai bun montaj de aceea folosim doar folii auto LLumar de protectie cu efect de autoregenerare din segmentul Premium. Daca esti gata sa-ti pastrezi masina ca noua, fa-ne o vizita la atelier sau suna-ne pentru o estimare de pret la folie protectie vopsea PPF LLumar Platinum. Adresa atelierului este str Veseliei nr 3-5/A sector 5 Bucuresti.

 

Vezi si Folie auto LLumar InfraRed X Nano-Ceramic.
Vezi si folie anticriblura de protectie Porsche.

Suna Acum!