logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie de protectie vopsea mata

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie de protectie vopsea mata

Folie de protectie vopsea mata

 

Noul Mercedes C 63s AMG primeste o protectie de top a vopselei prin aplicarea foliei anticriblura mata pe intreaga caroserie.

Protejarea vopselei mate cu folie anticriblura de la PPF LLumar este singura solutie de lunga durata si care intr-adevar va proteja caroseria de ciobituri, zgarieturi sau alti factori de mediu. Folia de protectie mata LLumar Platinum are o grosime de 200 microni si este foarte elastica ceea ce face ca socul pietrelor aruncate de rotile masinilor ce ruleaza in fata sa fie absorbit de aceasta folie groasa de protectie.

Totul incepe cu decontaminarea suprafetelor ce urmeaza a fi protejate dupa care se degreseaza caroseria foarte bine pentru a putea aplica folia anticriblura pe vopseaua mata. Vopseaua mata este foarte pretentioasa, in cazul unei zgarieturi nu se mai poate polisha, prin urmare trebuie revopsit tot elementul,de aceea recomandam ca de la bun inceput sa-ti protejezi vopseaua cu o folie auto mata de protectie.

In cele din urma s-a aplicat si o protectie ceramica de la Gyeon Q2 Mohs+ pentru o intretinere mult mai usoara dar si pentru un efect hidrofob de durata. Ne pasa de masina ta aproape la fel de mult ca tine si asta se vede in munca noastra, de aceea poti conta pe tehnicienii Top Tint pentru protectia suprema a vopselei masinii.

 

Foliile auto de protectie vopsea mata de la PPF LLumar sunt dintr-un material numit uretan si nu se pot compara ca si rezistenta cu autocolantele care sunt din PVC. Pentru ca aceasta folie mata de protectie are durata de viata de 10 ani, masina va avea un aspect de show-room in tot acest timp. Foliile auto Paint Protection Film Matte fac parte din segmentul Premium de la LLumar si sunt fabricate in S.U.A.

In cazul in care am aplica aceasta folie de protectie mata pe vopsea lucioasa, aceasta va deveni mata pastrandu-i culoarea originala. Daca ai curiozitatea sa vezi cum arata o folie auto mata pe vopseaua lucioasa a masinii dvs. va asteptam la atelierul Top Tint din Bucuresti pentru o demonstratie si o oferta de pret.

Suna Acum!