logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie faruri sector 5

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie faruri sector 5

Folie faruri sector 5

 

Performantele acestei folii auto anticriblura PPF LLumar Platinum constau in grosime si elasticitate dar si in proprietatile de autovindecare. In momentul de fata foliile de faruri aplicate in atelierul Top Tint din sector 5 sunt cele mai groase, avand 200 microni dar si cele mai elastice pentru a putea absorbi micile socuri ale criblurii aruncate de pe sosele direct in farurile din plastic, la viteza mare. O alta calitate extrem de importanta o constituie transparenta, foliile de protectie faruri fiind 100% clare, spre deosebire de alte produse competitoare ce un aspect de „coaja de portocala” sau blur, foliile auto anticriblura LLumar Platinum sunt perfecte din toate punctele de vedere.

Aceasta folie auto transparenta pentru faruri daca sunt instalate profesional au o durata de viata de 10 ani. Foliile de protectie faruri ce s-au aplicat pe acest Ferrari 599 GTB sunt folii auto premium din uretan cu performanțe superioare ce au tehnologia de autoregenerare, zgarieturile fine se inchid pur si simplu in contact cu o sursa de caldura.

 

Paint Protection Film de la LLumar Platinum cu Self-Healing este singurul produs ce iti poate proteja farurile de criblura, zgarieturi, matuiala sau ingalbenire. Alege folie faruri in sector 5 pentru pentru cel mai profesional montaj Top Tint din Bucuresti.

 

Vezi si Folie geamuri fata.
Vezi si Folie protectie LLumar.

Suna Acum!