logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie fumurie faruri

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie fumurie faruri

Folie fumurie faruri

 

Montaj profesional folie auto fumurie Stek DynoSmoke PPF pe farurile acestui Bmw X5 pentru protectie si un aspect mai aparte. Aceasta folie fumurie de faruri are 125 microni grosime si este singura metoda eficienta de protectie existenta ce vor pastra farurile intacte pentru foarte mult timp. Farurile din plastic sunt extrem de vulnerabile la criblura de aceea doar o folie de protectie fumurie pentru faruri groasa si foarte elastica poate impiedica sablarea provocata de pietrele aruncate de rotile masinilor ce ruleaza cu viteza in fata dar si zgarieturi, expunerea constanta la soare, insecte si alti factori de mediu.

Aceasta folie fumurie faruri Stek DynoSmoke PPF are proprietatea de autoregenerare, ceea ce inseamna ca zgarieturile superficiale se inchid de la sine in contact cu o sursa de caldura (de la soare sau atunci cand spalati masina cu apa calda). Transparenta acestei folii fumurii pentru faruri este de 30%.

 

Aceasta folie de protectie faruri este dintr-un material foarte rezistent numit uretan. Durata de viata a acestei folii de protectie fumurie pentru faruri este de 7 ani, daca sunt instalate profesional, timp in care plasticul farului nu va suferi nici o imperfectiune, nefiind nevoit vreodata sa le polishati, pastrand farul intact ca in prima zi. Timpul de montaj folie fumurie de protectie pe faruri a fost de aproximativ 45 minute in atelierul Top Tint din Bucuresti din str Veseliei nr 3-5, sector 5 (zona Filaret).

 

Vezi si Folie fumurie pe stopuri.
Vezi si Folii auto ceramice.

Suna Acum!