logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie fumurie geamuri auto

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie fumurie geamuri auto

Folie fumurie geamuri auto

 

Pe geamurile laterale spate si luneta ale acestui Bmw F13 sa aplicat o folie auto ceramica marca LLumar CTX 15 LS SR HPR avand o transparenta reala de 18% (opacitate 82%) pentru intimitate maxima dar mai ales pentru protectia impotriva caldurii.

Foliile auto LLumar ofera protectie solara, reduc caldura sufocanta si lumina excesiva a soarelui, blocheaza razele nocive UV, ofera intimitate pasagerilor si securizare, dau masinii un aspect mult mai atractiv. Desi, privind de afara acestea par foarte inchise, foliile ceramice LLumar CTX sunt recunoscute pentru vizibilitatea foarte buna ptivind din interior spre exterior chiar si pe timp de noapte sau vreme rea.

 

Stim foarte bine ca o mare cantitate de caldura intra prin geamurile masinii, insa aceasta folie fumurie pentru geamuri auto LLumar IRX 15 respinge 57% energie solara (caldura), fiind o performanta greu de egalat de alte folii auto la aceeasi transparenta. Foliile auto ceramice LLumar IRX blocheaza 99% razele nocive UV ceea ce este foarte important în cazul familiilor cu copii, deoarece pielea şi ochii copiilor sunt mai sensibile la efectul razelor UV si dupa cum stim sunt responsabile de decolorarea si imbatranirea tapiteriei.

Pe geamurile laterale fata s-a montat o folie auto ceramica LLumar CTX 35, ce are o transparenta mai mare. Pentru o folie fumurie pe geamuri auto atat de transparenta reuseste performanta sa respinga 51% caldura IR, ceea ce inseamna ca pe distante lungi condusul nu va mai fi asa obositor din cauza soarelui reducand efectul de orbire. Aceasta folie auto ceramica blocheaza 99% razele nocive UV. Aceste folii auto fumurii sunt alese de cei care vor confort termic maxim.

Avand la baza ultima tehnologie de fabricatie, foliile auto ceramice LLumar CTX nu interfereaza cu semnalele electronice ale masinii (radio, GPS, semnal telefon, etc.).

Aceasta folie fumurie geamuri auto LLumar CTX Ceramic are o garantie de 12 ani atat la material cat si la manopera daca este aplicata profesional in atelierul omologat Top Tint din Bucuresti. Avand strat anti-zgariere avansat, creste durata de viata a foliei auto aplicate pe geamurile masinii.

Timpul de montaj folie auto autorizata pe geamurile acestei masini a fost de aproximativ 3 ore. Pentru aplicarea foliei fumurii de protectie solara pe geamurile masinii nu a fost necesar demontarea fetelor de usa sau alte elemente ale caroseriei. Top Tint este un service autorizat de catre R.A.R. pentru montaj folii auto pe geamurile masinilor, iar toate foliile puse in manopera in atelier sunt omologate in Romania.

Foliile auto LLumar aplicate in atelierul Top Tint sunt folii originale si sunt inscriptionate cu „LLumar” urmata de codul aferent fiecarei game.

Vino la atelierul autorizat Top Tint din str Veselei nr 3-5 sector 5, Bucuresti si descopera dintre cele peste 27 de folii auto omologate LLumar in Romania ce se potriveste pe geamurile masinii tale si beneficiezi de cel mai calificat montaj folie fumurie pe geamuri auto. Tehnicienii de la Top Tint vor sti sa recomande in functie de necesitatea clientului ce folie auto fumurie se potriveste, precizandu-va toate detaliile si caracteristicile tipurilor de folii auto LLumar.

Suna Acum!