logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie fumurie pe stopuri

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie fumurie pe stopuri

Folie fumurie pe stopuri

 

Montaj profesional folie auto fumurie Stek DynoSmoke PPF pe stopurile spate ale acestui Ford Raptor pentru protectie si un aspect mai elegant. Aceasta folie fumurie de stopuri are 125 microni grosime si este singura metoda eficienta de protectie existenta ce vor pastra stopurile intacte pentru foarte mult timp. Spre deosebire de faruri care au un strat de lac destul de gros din fabrica, stopurile din plastic sunt extrem de vulnerabile la zgarieturi, expunerea constanta la soare, rasina copacilor, solutiile caustice din spalatorii si alti factori de mediu, de aceea doar o folie de protectie fumurie pentru stopuri groasa poate impiedica degradarea prematura a plasticului.

Aceasta folie fumurie stopuri Stek DynoSmoke PPF are proprietatea de autoregenerare, ceea ce inseamna ca zgarieturile superficiale se inchid de la sine in contact cu o sursa de caldura (de la soare sau atunci cand spalati masina cu apa calda). Transparenta acestei folii fumurii pentru stopuri  spate este de 30% (opacitate70%). Folia auto se poate indeparta oricand fara a afecta in vreun fel stopurile.

 

Aceasta folie de protectie stopuri este dintr-un material foarte rezistent numit uretan. Durata de viata a acestei folii de protectie fumurie pentru stopuri este de 7 ani, daca sunt instalate profesional, timp in care plasticul nu va suferi nici o imperfectiune, nefiind nevoit vreodata sa le polishati, pastrand stopul intact ca in prima zi. Timpul de montaj folie fumurie de protectie pe stopuri a fost de aproximativ 1 ora in atelierul Top Tint din Bucuresti din str Veseliei nr 3-5, sector 5 (zona Filaret).

 

Vezi si Folie fumurie faruri.

Suna Acum!