logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie geamuri fata

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie geamuri fata

Folie geamuri fata

 

Fiecare plimbare de acum va fi mai placuta cu foliile auto solare din segmentul Premium LLumar Ceramic AIR 75 Green aplicate pe geamurile masinii tale. Dupa cum se si poate observa acestea sunt folii auto ceramice foarte transparente ce au o mica tenta de culoare verde. Transparenta reala a foliei auto aplicata pe geamurile acestui Ferrari 599 GTB este de 73% (opacitate 27%) si se aplica indeosebi pe geamurile fata sau pe parbrizul masinii pentru protectie termica.

Desi sunt folii auto foarte transparente, reusesc sa respinga 39% energie solara, ceea ce inseamna ca pe distante lungi condusul nu va mai fi asa obositor din cauza soarelui. Aceasta folie auto ceramica blocheaza 99% razele nocive UV, responsabile de degradarea prematura a tapiteriei auto sau poate provoca unele afectiuni ale pielii. Pentru ca sunt aplicate profesional in atelierul Top Tint din Bucuresti, foliile auto ceramice au o garantie scrisa de 12 ani.

 

Vezi si Folie faruri sector 5.
Vezi si Folie protectie LLumar.

Suna Acum!