logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie mata de protectie vopsea

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie mata de protectie vopsea

Folie mata de protectie vopsea

 

Acest uimitor Mercedes-Benz AMG GT 63s a fost complet protejat la Top Tint cu folie anticriblura mata dar si transparenta marca LLumar Platinum PPF Premium. Vopseaua mata este protejata de o folie auto anticriblura cu un finisaj satinat de 200 microni grosime. Cu totii stim ca vopseaua mata este mult mai susceptibilă la deterioarare fata de cea lucioasa. O zgarietura pe vopseaua lucioasa se mai poate polisha, spre deosebire de vopseaua mata o faci lucioasa daca incerci acest lucru, prin urmare va trebui sa revopsesti tot elementul.

Pentru ca vopseaua mata este predispusă la deteriorări ireversibile recomandam protejarea tuturor suprafetelor masinii pentru a va bucura de sapectul satinat fara a va face griji.

Suprafetele lucioase au fost protejate cu folie transparenta cu self-healing, ceea ce inseamna ca zgarieturile fine dispar in contact cu o sursa de caldura, iar acestea vor avea intotdeauna aspect de show-room.

Daca am aplica aceasta folie mata peste o vopsea lucioasa o transforma in mata fara a-i schimba culoarea. Astfel pe langa protectia pe care o ofera folia mata, obtineti si un aspect foarte special si totodata modern.

Pentru un finisaj perfect, aplicarea acestei folii de protectie mata pentru vopsea necesita o manopera calificata si foarte meticuloasa, de aceea tehnicienii de la Top Tint au calificarea necesara avand o experienta de peste 18 ani. Aceste folii auto de protectie vopsea LLumar Platinum PPF sunt fabricate in S.U.A.

La final colegii nostri de la Pro Detailing au aplicat un strat de protectie ceramica Gyeon Q2 Mohs+ pentru o curatare si intretinere mult mai usoara. De asemeni, pe toate geamuri masinii s-a aplicat o protectie hidrofoba pentru o conducere mai sigură în condiții meteorologice nefavorabile, vizibilitatea cat mai buna este de nepretuit la orice masina.

 

Vezi si Folie faruri Bucuresti
Videoclipul intreg il poti viziona pe Youtube.

Suna Acum!