logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie parbriz

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie parbriz

Folie parbriz

 

Dupa cum se poate observa, pe parbrizul acestui Nissan Qashqai s-a montat la exterior o folie transparenta de protectie la criblura. Proprietarul acestei masini face drumuri lungi, indeosebi pe sosele, unde se circula cu viteza, iar riscul unei eventuale ciobituri provocate de pietrele aruncate de rotile masinilor ce ruleaza in fata cu viteza, sau de nisipul de pe sosele ce-l pot sabla, este foarte mare. Folia de protectie este absolut necesara pentru a proteja parbrizul impotriva ciobiturilor, fisurilor si a zgarieturilor, cu siguranta veți aprecia acest produs in timp, cand sticla nu va suferi nici un fel de defect.

Spre deosebire de foliile auto care se aplica la interior doar pentru protectie solara, aceasta folie anticriblura pentru parbriz se aplica la exterior pentru a putea elimina deteriorarea parbrizului dar si costurile și inconvenientele înlocuirii. Cu foliile de protectie pentru parbriz de la LLumar aplicate profesional in atelierul Top Tint veti avea liniște sufletească știind că parbrizul masinii dvs. este complet protejat.

 

Timpul de montaj folie auto transparenta de protectie pe parbrizul acestei masini a fost de aproximativ 2 ore. Vino la atelierul autorizat Top Tint din str Veselei nr 3-5 sector 5, Bucuresti si descopera dintre cele peste 27 de folii auto omologate LLumar in Romania ce se potriveste pe geamurile masinii tale si beneficiezi de cel mai calificat montaj folii auto. Tehnicienii de la Top Tint vor sti sa recomande in functie de necesitatea clientului ce folie auto se potriveste, precizandu-va toate detaliile si caracteristicile tipurilor de folii auto LLumar.

Suna Acum!