logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie protectie caroserie

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie protectie caroserie

Folie protectie caroserie

 

PPF LLumar Platinum este o bariera perfecta intre caroseria masinii si criblura care poate ciobi vopseaua acesteia. Aceasta protectie invizibila  a acoperit partea frontala a acestui Bmw Z4 precum spoilerul farurile si capota, fiind practic si zonele cele mai predispuse la criblura. Dupa montajul foliei de protectie caroserie va veti bucura mult mai mult de condus fara sa va mai faceti griji de criblura asfaltica ce poate ciobi vopseaua masinii dvs.

Aceasta folie de protectie caroserie LLumar Platinum PPF, pe langa faptul ca protejeaza la criblura si zgarieturile zilnice dar are si proprietatea de self-healing. Aceasta proprietate a foliei PPF de auto-vindecare iti va pastra masina mereu stralucitoare deoarece zgarieturile fine vor disparea in contact cu o sursa de caldura precum caldura emanata in capota de la motor, atunci cand o lasati in soare sau o spalati cu apa calda.

Cand rulezi cu viteza pe autostrada chiar si cea mai mica piatra poate deteriora vopseaua masinii, de aceea foliile din uretan aplicate in atelierul Top Tint din Bucuresti sunt din gama Premium LLumar, practic au 200 de microni grosime si sunt foarte elastice pentru a absorbi socurile produse de criblura. Spre deosebire de alte folii auto de protectie caroserie care au probleme de ingalbenire in timp a adezivului de la UV, LLumar Platinum a dezvoltat cel mai puternic dar si cel mai rezistent adeziv la radiatiile UV, care dupa cum stim decoloreaza prematur orice obiect.

 

La Top Tint veti gasi intotdeauna cei mai buni tehnicieni din tara (peste 18 ani experienta) dar si cele mai profesionale folii auto de protectie vopsea fabricate in S.U.A. In ceea ce priveste foliile de protectie LLumar Platinum PPF pentru vopsea, au cea mai mare durabilitate, avand o durata de viata de cel putin 10 ani.  Foliile anticriblura LLumar aplicate in atelierul nostru sunt cele mai groase, transparente si rezistente care intr-adevar ofera protectie caroseriei si nu se pot compara cu alte produse concurente.

 

Vezi si Montaj folie faruri.

Suna Acum!