logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie protectie faruri Skoda

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie protectie faruri Skoda

Folie protectie faruri Skoda

 

Dupa cum stiti, in atelierul Top Tint se aplica pe farurile masinii doar folii transparente de protectie din gama Premium, mai exact PPF LLumar Platinum cu grosimea de 200 microni. Aplicam acest tip de folii auto anticriblura pentru ca odata aplicate pe faruri sunt 100% transparente fara a avea aspect de blur sau coaja de portocala. Acesta este singura folie pentru faruri care ofera protectie la criblura, prin elasticitate si grosimea ei amortizeaza pietrele aruncate de rotile masinilor ce ruleaza in fata. Un alt atu foarte important al acestei folii de protectie faruri este proprietatea de autoregenerare, ceea ce inseamna ca zgarieturile superficiale se inchid de la sine in contact cu o sursa de caldura. Aceasta folie de protectie faruri este dintr-un material foarte rezistent numit uretan si are cel mai puternic adeziv din industia foliilor auto PPF. Aceasta folie de faruri LLumar Platinum PPF are o durata de viata de 10 ani daca este aplicata profesional de tehnicienii Top Tint din Bucuresti.

 

Farurile acestei Skoda Octavia nu se vor mai zgaria, ciobi de la criblura, ingalbeni de la UV sau matui de la solutiile din spalatorii niciodata, de aceea recomandam sa le protejati cat masina este noua sau dupa polisharea acestora. Cu siguranta este cea mai buna investitie pe care o puteti face masinii dvs. pentru ca farurile trebuie sa fie impecabile si sa lumineze perfect. Montajul foliei de protectie pe faruri si proiectoare a durat aproximativ 45 de minute. Multumim proprietarului acestei masini pentru increderea acordata.

 

Vezi si Folii LLumar Premium.

Suna Acum!