logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie protectie LLumar Platinum

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie protectie LLumar Platinum

Folie protectie LLumar Platinum

 

Partea frontala a acestui Mitsubishi Eclipse Cross este acum protejata cu folie auto de protectie LLumar Platinum Paint Protection Film asigurand astfel o protectie maxima a vopselei. Aceasta este o folie auto transparenta foarte groasa ce se aplica pe caroseria masinii, practic este cel mai bun mod de a proteja vopseaua de criblura, zgarieturi, insecte, sarea, radiatiile nocive UV, rasina copacilor si alti factori de mediu. Pentru o masina noua, este cea mai buna investitie, este ca o alta optiune ce o bifezi, dar care nu poate veni din fabrica.

 

Aceasta folie auto de protectie LLumar Platinum are o grosime de 200 microni ceea ce o face imbatabila impotriva criblurii, o bariera perfecta deoarece prin elasticitate si grosime reuseste sa amortizeze micile socuri ale pietricelelor aruncate de rotile masinilor ce ruleaza in fata acesteia. si care pot afecta vopseaua. Materialul din care este facuta aceasta folie auto transparenta de protectie caroserie este din uretan, PPF LLumar Platinum este singurul produs pentru protectia vopselei in care avem incredere, o folie auto mult mai rezistenta la strapungere spre deosebire de un autocolant transparent din PVC.

Un alt avantaj foarte important al foliei de protectie PPF LLumar Platinum este capacitatea ei de autovindecare. Aceasta proprietate a foliei LLumar PPF de autoregenerare iti va pastra masina mereu stralucitoare deoarece zgarieturile minore dispar in contact cu o sursa de caldura, atunci cand o lasati in soare sau iarna cand o spalati cu apa calda.

PPF LLumar Platinum este o folie auto de protectie caroserie perfect transparenta, are o claritate excelenta pastrand culoarea si luciul vopselei fara aspect de „coaja de portocala” sau blurat ca la alte materiale. Numai o aplicare realizata de o echipa de profesionisti poate asigura o montare total invizibila.

Pentru un finisaj perfect, aplicarea acestei folii de protectie pentru vopsea LLumar Platinum necesita o manopera calificata si foarte meticuloasa, de aceea tehnicienii Top Tint certificati de LLumar Romania au calificarea necesara avand in spate o experienta de peste 19 ani. O instalare impecabila este atunci cand nu se observa ca este aplicata folie auto pe vopseaua masinii. Toate foliile de protectie PPF aplicate in atelierul Top Tint sunt folii auto originale marca LLumar din segmentul Premium si sunt fabricate in S.U.A. si nu se pot compara cu alte produse competitoare atat ca aspect, luciu, rezistenta, grosime, elasticitate sau puterea adezivului.

 

Durata de viata a foliei transparente de protectie LLumar Platinum  pe vopsea este de 10 ani dupa instalare, insa aceasta poate fi extinsa cu ajutorul protectiei ceramice pentru PPF iar masina dvs va fi intr-o stare de show-room oricand, foliile auto LLumar pastrand integritatea si frumusetea suprafetelor vopsite.

Ne pasa de masina ta aproape la fel de mult ca tine si asta se vede in munca noastra, de aceea poti conta pe tehnicienii Top Tint pentru protectia suprema a vopselei masinii. La Top Tint ne-am angajat sa-i oferim clientului cel mai bun montaj de aceea folosim doar folii auto LLumar de protectie din segmentul Premium. Daca esti gata sa-ti pastrezi masina ca noua, fa-ne o vizita la atelier sau suna-ne pentru o estimare de pret la folie protectie vopsea PPF LLumar Platinum. Adresa atelierului este str Veseliei nr 3-5/A sector 5 Bucuresti.

 

Vezi si Folie transparenta faruri.

Suna Acum!