logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie protectie LLumar PPF

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie protectie LLumar PPF

Folie protectie LLumar PPF

 

Acest uimitor Porsche 911 Carrera S este acum protejat cu folie anticriblura PPF LLumar Platinum si protectie ceramica Gyeon Q2 Mohs+. Aceasta folie de protectie vopsea cu o claritate optica superioara ii va pastra si proteja vopseaua pentru anii ce vor urma pastrand astfel valoarea reala a masinii.

Proprietarul acestei masini nu mai trebuie sa-si faca griji de criblura aruncata de rotile masinilor ce ruleaza in fata, de zgarieturi, de excrementele pasarilor, de solutiile caustice de la spalatorie, de radiatiile nocive UV, sau orice alti contaminanti exteriori.

LLumar Platinum PPF este o folie de protectie transparenta, foarte elastica, ce are o grosime de 200 microni, fiind cel mai bun produs din poliuretan existent in piata. Cu cat folia este mai groasa si mai elastica, reuseste sa amortizeze micile socuri precum criblura si resturile de drum ce pot afecta vopseaua, elementelor din partea frontala a masinii precum capota, spoilerul, farurile, aripile, oglinzile, stalpii si prima parte a plafonului. Un alt avantaj major al foliei de protectie LLumar pentru vopsea este capacitatea acesteia de auto-vindecare, ceea ce inseamna ca zgarieturile produse indeosebi de la spalari frecvente, pur si simplu dispar in contact cu o sursa de caldura, atunci cand spalam masina cu apa calda sau o lasam in soare.

Acest Porsche 911 a avut parte de un montaj profesional de folie protectie vopsea chiar in reprezentanta Porsche Bucuresti Nord, proprietarul nu a dorit sa iasa cu masina pana ce aceasta nu este protejata cu folie transparenta LLumar Platinum Paint Protection Film.

Pentru un plus de stralucire si o intretinere mai usoara, dupa montajul foliei auto PPF LLumar Platinum, s-a aplicat o protectie ceramica cu efect hidrofob.

La Top Tint vei gasi intotdeauna un montaj profesional al foliilor de protectie caroserie doar din segmentul Premium LLumar PPF. Pentru o estimare de pret folie de protectie vopsea si pentru a putea testa materialul ne poti vizita la atelierul nostru din str Veseliei nr 3-5/A sector 5 Bucuresti.

 

Vezi si Folie cu autoregenerare LLumar.
Videoclipul intreg il poti viziona pe Youtube.

Suna Acum!