logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie protectie LLumar

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie protectie LLumar

Folie protectie LLumar

 

Masina ta nou nouta, odata ce ai scos-o pe drumurile patriei, inevitabil va fi bombardata de criblura. Condu linistit pentru ca odata aplicata o folie groasa de protectie LLumar pe vopsea, criblura, produsele chimicale, sarea, nisipul, insectele, ploaia si soarele nu iti vor putea afecta in vreun fel vopseaua masinii.

Aceasta folie de protectie LLumar Platinum PPF are 200 microni grosime, iar in comparatie cu alte folii auto concurente ofera o protectie semnificativ mai mare vopselei la criblura aruncata cu putere de la rotile masinilor ce ruleaza cu viteza in fata. Dupa cum se poate observa la acest Ferrari 599 GTB, foliile aplicate in atelierul Top Tint din Bucuresti sunt transparente si au o claritate excelenta pastrand luciul vopselei fara aspect de coaja de portocala sau blurat. Foliile transparente de protectie PPF LLumar Platinum sunt dintr-un material numit uretan si nu pot fi comparate ca rezistenta cu autocolantele din PVC. Pentru ca este un produs Premium are o durabilitate de cel putin 10 ani daca este intretinuta cu coating ceramic special conceput pentru foliile cu efect de auto-regenerare Paint Protection Film.

Un alt avantaj al acestei folii de protectie vopsea transparenta este acela de autovindecare (self-healing), ceea ce inseamna ca zgarieturile minore dispar in contact cu o sursa de caldura precum razele solare sau atunci cand speli masina cu apa calda.

Pentru o intretinere mai usoara impotriva impuritatilor ce pot dauna si un efect hidrofob recomandam si o protectie ceramica Gyeon Q2 Mohs Plus aplicata pe PPF imediat dupa montajul foliei de protectie LLumar pe vopsea.

 

La Top Tint ne-am angajat sa-i oferim clientului cel mai bun montaj de aceea folosim doar folii auto LLumar de protectie din segmentul Premium. Daca esti gata sa-ti pastrezi masina ca noua, fa-ne o vizita la atelier sau suna-ne pentru o estimare de pret la folie protectie vopsea LLumar Platinum PPF.

 

Vezi si Folie auto ceramica pe geamuri fata.
Vezi si Folie pe faruri in sectorul 5.

Suna Acum!