logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie protectie parbriz

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie protectie parbriz

Folie protectie parbriz

 

Dupa cum se poate observa in pozele de mai jos, aceasta este o folie transparenta ce se aplica la exteriorul parbrizului pentru a oferi protectie impotriva pietricelelor ce-l pot fisura sau sabla.

Daca intretinerea foliei de protectie pentru parbriz se face corect, durata de viata a acesteie poate fi de 1.5 – 2 ani. Aceasta folie de protectie vine ca rezolvare la incovenientele inlocuirii parbrizului astfel evitați ca la demontat-montat parbriz nou să aveți neplăceri legate de serviciu in sine; parbrizul nu este original, lufturi inegale, infiltrarea apei cand ploua, zgomot excesiv in habitaclu la viteza etc. La mașinile scumpe costul parbrizului cât și manopera de inlocuire sunt foarte mari. Lucram cu folii auto profesionale LLumar, cu durata de viata mare si calitate a matrialului exceptionala, care protejeaza cu adevarat.

Indiferent de conditiile de drum parbrizul masinii trebuie sa fie protejat cu o folie premium LLumar pentru a avea o vizibilitate perfecta, siguranta in trafic este pe primul plan. Aceasta folie de protectie parbriz LLumar este singurul material care este intr-adevar eficient impotriva criblurii daca este aplicat profesional in atelierul Top Tint de catre cei mai experimentati tehnicieni din Bucuresti.

 

Desi aceaata folie auto parbriz nu are asa bun randament in protectia solara, aceasta reuseste sa respinga pana la 19% caldura si blocheaza 99% razele ultraviolete. Scopul foliei auto pentru parbriz de la LLumar este doar pentru protectie la pietricele. Pentru protectie solara mult mai mare recomandam foliile auto ceramice AIR 80 Blue care se aplica la interiorul parbrizului. Spre deosebire de alte folii auto in care se folosesc metale, foliile ceramice LLumar nu interfereaza cu semnalele masinii (GSM, GPS sau radio).

 

Această folie auto de protectie pentru parbriz necesita o instalare meticuloasa  datorita grosimi materialului 100 microni durata lucrării fiind de aproximativ 2- 4 ore. Din punct de vedere legal, nu este permis sa aveti nici o folie aplicata pe parbriz, indiferent cat de transparenta sau colorata este aceasta.

Suna Acum!