logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie protectie si ceramica

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie protectie si ceramica

Folie protectie si ceramica

 

PPF LLumar Platinum este o folie transparenta foarte groasa ce se aplica pe caroseria masinii pentru a proteja vopseaua de criblura, zgarieturi si alti factori de mediu.

Paint Protection Film marca LLumar Platinum este practic un scut invizibil de 200 microni intre caroseria masinii si resturile de drum precum pietricelele ce pot sabla vopseaua atunci cand sunt aruncate cu putere de rotile masinilor ce ruleaza cu viteza in fata pe soselele. Cu cat folia este mai groasa si mai elastica cu atat protejeaza mai bine, reusind sa absoarba micile socuri ale criblurii. Foliile auto anticriblura nu sunt un accesoriu, ci sunt o necesitate pe drumurile patriei atunci cand vrei sa ai o calatorie fara griji.

Aceasta folie auto transparenta are proprietatea de auto-vindecare, ceea ce inseamna ca zgarieturile fine dispar in contact cu o sursa de caldura precum soarele sau cand masina este spalata cu apa calda. Spre deosebire de alte folii auto care nu au self-healing, LLumar Platinum isi va mentine stralucire foarte multi ani.

 

Toate foliile aplicate in atelierul Top Tint sunt folii originale marca LLumar si sunt fabricate in S.U.A. si nu se pot compara cu alte produse competitoare atat ca aspect, luciu, rezistenta, grosime, elasticitate sau puterea adezivului. Foliile LLumar Platinum sunt dintr-un material numit poliuretan si nu se pot compara ca rezistenta si transparenta cu autocolantele transparente care sunt din PVC. Vino in atelierul Top Tint din Bucuresti si alege cele mai bune folii de protectie vopsea si cei mai experimentati aplicatori PPF, cu o experienta de peste 18 ani fii sigur ca masina ta este pe maini bune.

Prin urmare LLumar Platinum PPF este cel mai bun produs existent pe piata din Romania, odata aplicat pe vopseaua masinii iti va pastra investitia intr-o stare perfecta pentru multi ani de acum inainte. Folia aplicata pe acest Mercedes A 35 AMG are o durata de viata de 10 ani si poate fi extinsa cu ajutorul protectiei ceramice pentru PPF.

 

Pentru un plus de stralucire si o intretinere mai usoara, partenerii nostri de la Pro Detailing au aplicat o protectie ceramica Gyeon Q2 Mohs +. Pentru o protectie completa, ceramica este aplicata in doua straturi doar de catre specialisti acreditati si experimentati. Cei mai buni tehnicieni PPF de la Top Tint lucreaza intotdeauna doar cu cei mai buni detail-eri.Acest coating ceramic este complet rezistenta la orice tip de produs chimic cu pH intre 2 si 11, dar ofera si o protectie foarte mare la razele nocive UV.

Suna Acum!