logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie protectie transparenta

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie protectie transparenta

Folie protectie transparenta

 

Partea frontala a acestui Audi RS6 a fost protejata cu folie auto transparenta LLumar Platinum PPF. Aceasta este o folie anticriblura din uretan de 200 microni grosime ce protejeaza vopseaua masinii de pietrele aruncate de pe sosele, zgarieturi, etc.

PPF LLumar Platinum este o folie de protectie a caroseriei cu auto-vindecare, zgarieturile fine de pe folie dispar in contact cu o sursa de caldura. Te vei bucura mult timp de un aspect impecabil al masinii tale cu foliile de protectie LLumar made in S.U.A.

Aceasta folie de protectie transparenta a caroseriei din segmentul Premium s-a aplicat perfect in atelierul Top Tint din Bucuresti si a durat aproximativ 12 ore. Va asteptam la atelier sa testati rezistenta foliei LLumar Platinum la strapungere sau rupere si sa vedeti pe propria masina transparenta acesteia. Durata de viata a foliei transparente de protectie vopsea este de 10 ani dupa instalare, insa aceasta va tine mai mult daca este intretinuta cu un coating ceramic special creat pentru PPF. Nu doar ca veti avea  o masina protejata de razele nocive UV care dupa cum bine stim poate decolora vopseaua, insa mai are avantajul unui efect hidrofob, ceea ce face ca murdaria sa se curete mult mai usor pastrand culoare mult mai profunda.

 

La Top Tint veti obtine cel mai bun material existent in piata – LLumar Platinum PPF, dar si cel mai calificat montaj de folie de protectie vopsea (peste 18 ani de experienta). Conduci fara griji pentru ca stii ca masina dvs are cea mai buna protectie pe care nu o veti vedea niciodata pentru ca are o claritate uimitoare.

 

Videoclipul intreg il poti viziona pe Youtube.

Suna Acum!