logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie protectie vopsea

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie protectie vopsea

Folie protectie vopsea

 

Ferrari GTC 4 Lusso este acum protejat cu folie anticriblura vopsea LLumar Platinum PPF. Zgarieturile si ciobiturile in vopsea sunt problema comuna a tuturor masinilor, de aceea recomandam aplicarea foliei transparente de protectie caroserie. Aceasta folie auto transparenta este dintr-un material numit poliuretan si are o grosime de 200 microni ceea ce o face imbatabila impotriva criblurii, deoarece prin elasticitate si grosime reuseste sa amortizeze micile socuri ale pietricelelor aruncate de la masinile ce ruleaza in fata acesteia. O alta caracteristica foarte importanta a foliei LLumar Platinum PPF este capacitatea ei de autovindecare, zgarieturile fine pur si simplu se inchid in contact cu o sursa de caldura (de la soare sau spalata cu apa calda), deci nu trebuie sa va mai faceti vreodata griji cu polisharea lacului.

Paint Protection Film LLumar Platinum este singurul produs pentru protectia vopselei in care avem incredere datorita rezistentei la strapungere, grosimea si elasticitatea acesteia nu lasa criblura sa afecteze vopseaua, dar si a transparentei (fara blur sau coaja de portocala) ceea ce o face imbatabila in multe privinte. Spre deosebire de alte folii auto anticriblura concurente, LLumar Platinum are o durata de viata de 10 ani datorita tehnologiei Hydrogard™ prin intermediul careia folia este mult mai rezistenta.

Pentru ca prima zgarietura doare cel mai tare, recomandam aplicare foliei anticriblura de protectie vopsea atunci cand masina este noua sau nu a suferit inca nici o imperfectiune. Te asteptam la atelierul Top Tint din Bucuresti pentru o oferta de pret si a putea testa aceasta folie PPF LLumar Platinum.

 

Vezi si Folie protectie faruri.
Videoclipul intreg il poti viziona pe Youtube.

Suna Acum!