logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folie solara reflexiva

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folie solara reflexiva

Folie solara reflexiva

 

Atunci cand foliile solare pentru geamuri cladiri cu aplicare la exterior sunt montate profesional, acestea imbunatatesc conditiile de viata sau de munca in acest caz prin reducerea semnificatica a caldurii sufocante din timpul verii, permitand totodata luminii sa intre. Angajatii vor avea acum conditii mult mai bune de munca, caldura si soarele orbitor nu vor mai fi o problema.
Foliile LLumar de protectie termica resping pana la 83% din radiatiile solare si blocheaza 99% radiatiile nocive UV. Foliile solare de exterior nu absorb asa multa caldura precum cele aplicate la interior, prin urmare sunt o solutie excelenta la geamurile care au risc de spargere pentru ca se creeaza stres termic intre foile de geam termopan. Protectie termica maxima, asa se poate descrie aceasta folie solara aplicata pe geamuri la exterior de catre echipa Top Tint din Bucuresti.

 

Foliile solare montate pe geamuri la exterior au un strat rezistent la zgarieturi pentru durabilitate in timp si usurinta in intretinere in timpul curatarii acestora. Spre deosebire de foliile solare aplicate la interior, foliile de exterior au o garantie mai mica iar montajul foliilor solare pentru geamuri cladiri depinde foarte mult de factorii de mediu, nu se poate aplica daca afara ploua, bate vantul sau e foarte frig.

Suna Acum!