logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folii auto ceramice

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folii auto ceramice

Folii auto ceramice

 

Pe geamurile laterale spate si luneta ale acestui Bmw X5 sa aplicat o folie auto ceramica marca LLumar CTX cu o transparenta de 5% (opacitate 95%) pentru intimitate maxima dar mai ales pentru protectia impotriva caldurii, aceata folie reusind sa respinga pana la 61% energia solara. Pentru ca protectia sa fie completa razele ultraviolete sunt blocate 99%.

Pe toate geamurile acestui Bmw X5 a fost aplicata o folie auto de protectie solara pentru confortul pasagerilor dar si a soferului in deosebi de aceea s-a ales pe geamurile laterale fata si parbriz cea mai transparenta folie din gama ceramica.

Aceasta folie auto Ceramica LLumar AIR 80 blue are cea mai buna protectie termica chiar daca este insesizabila daca este aplicata profesional. Transparenta reala a foliei ceramice este de 78% (opacitate 22%), montate pe geamurile fata au o usoara tenta de culoare albastruie. Razele UV care pot decolora interiorul masinii si pot provoca unele afectiuni ale pielii, sunt blocate 99%. Pentru o folie atat de transparenta reuseste performanta sa respinga peste 43% caldura IR din verile toride. Un test simplu il faceti atunci cand aveti geamul deschis si soare din lateral, veti simti energia solara de nesuportat, apoi ridicati geamul si veti simti instant protectia termica a foliei ceramice LLumar AIR 80 blue.

 

Parbrizul masinii reprezentand cea mai mare suprafata vitrata a masinii si prin care intra cea mai mare cantitate de energie solara, am aplicat si pe acesta acelasi tip de folie auto ceramica LLumar AIR 80 blue, asemeni ca pe geamurile laterale fata. De aceasta folie auto solara pentru parbriz va veti bucura atunci cand veti conduce cu soarele in fata iar soarele sau caldura nu va vor obosi ochii in calatoriile lungi. Desi aceasta este o masina cu multa tehnologie, foliile ceramice nu blocheaza sau interfereaza semnalele GPS, GSM sau radio ale acesteia.

Garantia scrisa a foliilor auto ceramice aplicate in atelierul Top Tint este de 12 ani atat la manopera cat si material. Pentru mai multe detalii despre foliile auto de protectie solara si avantajele acestora, ne gasiti la atelier aflat pe str Veseliei nr 3-5/A Bucuresti.

 

Vezi si Folie fumurie faruri.

Suna Acum!