logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folii auto geamuri

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folii auto geamuri

Folii auto geamuri

 

Pe geamurile laterale spate si luneta ale acestui Bmw seria 3 sa aplicat o folie auto geamuri marca LLumar ATR 20 CH SR HPR avand o transparenta reala de 21% (opacitate 79%) pentru intimitate dar mai ales pentru protectia impotriva caldurii.

Foliile auto LLumar pentru geamuri ofera protectie solara, reduc caldura sufocanta si lumina excesiva a soarelui, blocheaza razele nocive UV, ofera intimitate pasagerilor si securizare, dau masinii un aspect mult mai atractiv. Desi, privind de afara acestea par foarte inchise, foliile auto geamuri LLumar ATR Titanium sunt recunoscute pentru vizibilitatea foarte buna ptivind din interior spre exterior chiar si pe timp de noapte sau vreme rea.

 

Stim foarte bine ca o mare cantitate de caldura intra prin geamurile masinii, insa aceasta folie auto LLumar ATR 20 respinge 48% energie solara (caldura), fiind o performanta greu de egalat de alte folii auto geamuri la aceeasi transparenta. Foliile auto pentru geamuri LLumar ATR Titanium blocheaza 99% razele nocive UV ceea ce este foarte important în cazul familiile cu copii, deoarece pielea şi ochii copiilor sunt mai sensibile la efectul razelor UV si dupa cum stim sunt responsabile de decolorarea si imbatranirea tapiteriei.

Pe geamurile laterale fata s-a montat o folie auto LLumar ATR 35, ce are o transparenta reala de 38% (opacitate 62%). Pentru o folie auto atat de transparenta reuseste performanta sa respinga 44% caldura IR, ceea ce inseamna ca pe distante lungi condusul nu va mai fi asa obositor din cauza soarelui reducand efectul de orbire. Aceste folii auto aplicate pe geamuri blocheaza 99% razele nocive UV. In cazul acestei masini, geamurile spate si luneta au venit colorate in masa, avand o tenta de culoare din fabrica.

Aceste folii auto pentru geamuri LLumar au o garantie de 10 ani atat la material cat si la manopera daca este aplicata profesional in atelierul omologat Top Tint din Bucuresti. Avand strat anti-zgariere avansat, creste durata de viata a foliei auto autorizate aplicate pe geamurile masinii.

Timpul de montaj folii auto omologate pe geamurile acestei masini a fost de aproximativ 3 ore. Pentru aplicarea foliei de protectie solara pe geamurile masinii nu a fost necesar demontarea fetelor de usa sau alte elemente ale caroseriei. Top Tint este un service autorizat de catre R.A.R. pentru montaj folii auto pe geamurile masinilor, iar toate foliile puse in manopera in atelier sunt omologate in Romania.

Foliile auto pe geamuri LLumar aplicate in atelierul Top Tint sunt folii originale si sunt inscriptionate cu „LLumar” urmata de codul aferent fiecarei game.

Vino la atelierul autorizat Top Tint din str Veselei nr 3-5 sector 5, Bucuresti si descopera dintre cele peste 27 de folii auto omologate LLumar in Romania ce se potriveste pe geamurile masinii tale si beneficiezi de cel mai calificat montaj folii auto geamuri. Tehnicienii de la Top Tint vor sti sa recomande in functie de necesitatea clientului ce folie auto se potriveste pe geamurile masinii, precizandu-va toate detaliile si caracteristicile tipurilor de folii auto LLumar.

Suna Acum!