logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folii autorizate R.A.R

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folii autorizate R.A.R

Folii autorizate R.A.R.

 

Pe geamurile laterale spate si luneta ale acestui Opel Vectra C sa aplicat o folie autorizata metalizata marca LLumar ATR 05 CH SR HPR avand o transparenta reala de 5% (opacitate 95%) pentru intimitate maxima dar mai ales pentru protectia impotriva caldurii.

Foliile auto LLumar ofera protectie solara, reduc caldura sufocanta si lumina excesiva a soarelui, blocheaza razele nocive UV, ofera intimitate pasagerilor si securizare, dau masinii un aspect mult mai atractiv. Desi, privind de afara acestea par foarte inchise, foliile autorizate R.A.R. LLumar ATR Titanium sunt recunoscute pentru vizibilitatea foarte buna ptivind din interior spre exterior chiar si pe timp de noapte sau vreme rea.

 

Stim foarte bine ca o mare cantitate de caldura intra prin geamurile masinii, insa aceasta folie auto LLumar ATR 05 respinge 70% energie solara (caldura), fiind o performanta greu de egalat de alte folii autorizate R.A.R.  la aceeasi transparenta. Foliile autorizate LLumar ATR Titanium blocheaza 99% razele nocive UV ceea ce este foarte important în cazul familiile cu copii, deoarece pielea şi ochii copiilor sunt mai sensibile la efectul razelor UV si dupa cum stim sunt responsabile de decolorarea si imbatranirea tapiteriei.

Aceste folii autorizate R.A.R. LLumar ATR Titanium are o garantie de 10 ani atat la material cat si la manopera daca este aplicata profesional in atelierul omologat Top Tint din Bucuresti. Avand strat anti-zgariere avansat, creste durata de viata a foliei autorizate aplicate pe geamurile masinii.

Timpul de montaj folie auto autorizata pe geamurile acestei masini a fost de aproximativ 2 ore. Pentru aplicarea foliei de protectie solara pe geamurile masinii nu a fost necesar demontarea fetelor de usa sau alte elemente ale caroseriei. Top Tint este un service autorizat de catre R.A.R. pentru montaj folii autorizate R.A.R pe geamurile masinilor, iar toate foliile puse in manopera in atelier sunt omologate in Romania.

Foliile autorizate LLumar aplicate in atelierul Top Tint sunt folii originale si sunt inscriptionate cu „LLumar” urmata de codul aferent fiecarei game.

Vino la atelierul autorizat Top Tint din str Veselei nr 3-5 sector 5, Bucuresti si descopera dintre cele peste 27 de folii autorizate R.A.R. LLumar in Romania ce se potriveste pe geamurile masinii tale si beneficiezi de cel mai calificat montaj folie auto. Tehnicienii de la Top Tint vor sti sa recomande in functie de necesitatea clientului ce folii autorizate R.A.R. se potrivesc, precizandu-va toate detaliile si caracteristicile tipurilor de folii auto LLumar.

Suna Acum!