logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari folii LLumar Premium

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari folii LLumar Premium

Folii LLumar Premium

 

Rezultatul final dupa vizita la atelierul Top Tint pentru montaj folie auto ceramica pe toate geamurile masinii. Pe parbriz s-a aplicat o folie foarte transparenta, LLumar Ceramic AIR 80 Blue, dar foarte eficienta avand un raport de respingere a energiei solare de 43%. Foliile solare pentru parbriz sunt aplicate la interiorul acestuia. Pe geamurile laterale spate si luneta am aplicat cea mai inchisa folie ceramica LLumar pentru intimitate maxima dar si pentru ca aceasta respinge 61% caldura si blocheaza 99% razele nocive UV. Pentru ca diferenta sa nu fie foarte mare intre spate si fata am aplicat pe geamurile laterale fata folie ceramica LLumar cu 35% transparenta. Foliile auto ceramice LLumar au o claritate optica deosebita cand privesti din interior spre exterior.

Foliile ceramice de la LLumar au o garantie scrisa de 12 ani atat la material cat si la manopera, suntem foarte increzatori in foliile auto din gamele Premium made in U.S.A. Timpul alocat aplicarii foliei pe geamurile acestei masini a fost de 4 ore, singurul nostru interes a fost sa iasa perfect. Foliile auto LLumar aplicate in atelierul Top Tint sunt folii originale si au inscriptia „LLumar” urmata de codul aferent fiecarei game.

Fa-ti calatoriile mult mai placute cu foliile autorizate LLumar Ceramic. Tu si pasagerii nu veti mai suferi de caldura sufocanta din masina sau de razele solare orbitoare ce-ti ingreuneaza vizibilitatea si-ti obosesc ochii. Multumim proprietarului acestei masini, Skoda Octavia 3 pentru increderea acordata.

 

Vezi si Folie protectie faruri Skoda.

Suna Acum!