logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari montaj folie caroserie

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari montaj folie caroserie

Montaj folie caroserie

 

Pentru o masina noua, protectia vopselei cu folie anticriblura transparenta este cea mai buna investitie, practic este ca o alta optiune ce o bifezi, dar care nu poate veni din fabrica. Proprietarul acestui VW Passat All-Truck a ales sa-si protejeze intreaga caroserie cu folie transparenta impotriva criblurii si a zgarieturilor in urma experientei neplacute cu masina veche unde vopseaua era ciobita in parte frontala sau era matuit lacul si zgariata vopseaua.

 

O instalare impecabila este atunci cand nu se observa ca este aplicata folie auto pe vopseaua masinii, iar asta se datoreaza atat tehnicienilor Top Tint cat si a materialului folosit – Paint Protection Film. LLumar Platinum PPF este o folie de protectie caroserie perfect transparenta fara a avea blur sau acel efect de „coaja de portocala” ca la alte materiale concurente. Spre deosebire de autocolant transparent, foliile PPF LLumar sunt dintr-un poliuretan lucios care este mult mai rezistent la strapungere decat colantele din PVC. Foliile auto anticriblura au proprietatea de autoregenerare, facand ca zgarieturile fine sa dispara in contact cu o sursa de caldura, in deosebi de la soare sau iarna cand spalati masina cu apa calda.

 

Marginile pieselor de caroserie, acolo unde a fost posibil, au fost petrecute pe dedesubt pentru protectie maxima. Singurele piese ce s-au demontat de pe aceasta masina au fost manerele portierelor. Datorit elasticitatii materialului se poate monta folie de protectie chiar si cele mai curbe suprafete precum spoilerul, oglinzile, etc.

 

Dupa ce s-a montat aceasta folie transparenta de protectie vopsea s-a aplicat un coating ceramic Gyeon Q2 PPF. Protectia ceramica pentru PPF este un up-grade de protectie ce se aplica in doua straturi pentru un efect hidrofob si o curatare mult mai usoara, fara a compromite capacitatea de auto-vindecare a foliei anticriblura LLumar Platinum. De-acum, acest VW Passat All-Truck este pregatit sa iasa pe strazile patriei pentru ca fiecare centimetru a fost colantat cu folie transparenta pentru protectia vopselei.

Suna Acum!