logo

Scrie-ne un mesaj

Daca ai orice fel de nelamuriri sau intrebari legate de serviciile noastre poti folosi formularul de mai jos pentru a ne transmite un mesaj. In cel mai scurt timp un coleg TOPTINT iti va raspunde la intrebari.
 

Lucrari montaj folie luneta

Folie auto LLumar - Top Tint > Lucrari montaj folie luneta

Montaj folie luneta

 

Montaj folie auto pe luneta – LLumar Dark-Green ce imita ochelarii de soare Ray-Ban.

Pe geamurile spate si luneta ale acestui Bmw 525 s-a aplicat o folie auto LLumar Dark-Green a carei culoare imita ochelarii de soare Ray-Ban. Dupa cum se poate observa aceasta folie auto LLumar, din exteriorul masinii se vede negru-fumuriu iar din interior spre exterior se vede verde.

In acest video observati cum colegul nostru, Cristian, pentru a aplica la interior folia auto pe luneta ia mai intai pe afara forma si dimensiunea acesteia, pentru ca folia este o suprafata plana ce trebuie termoformata pe luneta care este o suprafata curba, apoi folia se aplica perfect pe interiorul lunetei. Montajul foliei dintr-o bucata pe aceasta luneta a durat 30 de minute.

Ca si detalii tehnice, foliile autorizate LLumar Dark-Green resping peste 48% caldura si blocheaza 99% radiatiile nocive UV, care dupa cum stim, sunt responsabile de decolorarea si imbatranirea tapiteriei dar care pot provoaca afectiuni ale pielii. Garantia acestei folii auto omologate este de 5 ani. Vino la atelierul autorizat Top Tint din Bucuresti si descopera dintre cele peste 27 de folii omologate LLumar in Romania ce se potriveste pe geamurile masinii tale si beneficiezi de cel mai calificat montaj folie auto pe luneta si geamurile laterale spate.

Suna Acum!